Waarom Kobalt?

Ik zocht een Laravel-stage in de buurt van Heiloo en mijn oog viel gelijk op Kobalt. Na het kijken op de website had ik gelijk het gevoel dat het een leuk en gezellig team is. Ook na het kennismakingsgesprek en stage-intakegesprek had ik gelijk het gevoel dat ik er goed bij paste en iedereen mij goed kan begeleiden dit half jaar.

Wat voor werk ga je hier doen?

Ik ga development doen. En ik zou graag Laravel-projecten willen draaien!

De sfeer is hier echt superchill. Iedereen werkt superhard en niemand vindt het erg om iemand te helpen. Ook kunnen alle collega’s het goed met elkaar vinden en is er altijd een goede sfeer op kantoor.

 

De harde waarheid

 • Huisdieren:
  Ik heb helaas geen huisdieren.
 • Lievelingstaal:
  Ik heb niet echt een lievelingstaal, maar als ik zou moeten kiezen toch Zweeds.
 • Eet graag:
  Lasagne, heel veel lasagne.
 • Favoriete film:
  We’re the Millers! Omdat ik graag misdaadfilms en -series kijk en ook van comedy hou. Deze film heeft het alle twee!
 • Laatst gelezen boek:
  Ik lees geen boeken, ik heb wel het boek: “De kracht van Scrum” geprobeerd te lezen, maar ben niet verder gekomen dan de helft…
 • Heb je hobby’s?
  Ja! Ik ben groots van Max Verstappen en Formule 1 in het algemeen. Ook tennis ik momenteel twee keer per week en game ik thuis!
 • Leukste dag van het jaar:
  Waarschijnlijk eerste kerstdag. Dit is omdat ik graag bij mijn familie ben, het lekkere eten en natuurlijk voor de cadeautjes! Ook houdt mijn moeder heel erg van deze dag(en) en tuigt ze het gehele huis gezellig op.

Blij dilemma

JE MOET KIEZEN:
Je kunt spullen repareren door ze aan te raken – OF – Je kunt ctrl+F (zoeken) in het echte leven gebruiken om iets te vinden wat je kwijt bent.

 

“Ik kies voor de ctrl+F-functie. Omdat het superchill is als je haast hebt om te kijken waar iets ligt en natuurlijk als je iets kwijt bent.”

 

Dilemma waar je gek van wordt

JE MOET KIEZEN:
Je vervelt een keer per maand geleidelijk, net als een slang – OF – Je moet het hardop aankondigen als je moet poepen.

 

“Het geleidelijk vervellen natuurlijk … Moet ik dit nog uitleggen?”

Werk slimmer, niet harder

Heb je zelf een website die frisser kan, of een applicatie die soepeler of veelzijdiger mag in gebruik? Snappen wij. je krijgt ons advies er gratis bij.

Download gratis e-book