Update: 18 maart 2020

Dat de situatie snel invloed heeft op de economie ontgaat niemand. Wij hopen dat dit niet teveel impact heeft op je organisatie en persoonlijke situatie. We wensen iedereen de aankomende periode veel succes toe.

 

We vinden dat ondernemers elkaar moeten helpen, nu zelfs nog meer. Digitaal zijn er veel mogelijkheden en laten wij daar nu net goed in zijn!

 

Vooruitzien is reageren, dus wil je een uurtje kosteloos met ons brainstormen over deze kansen? Let’s do it!

Update: 16 maart 2020

In het kader van de ‘corona-crisis’ blijven we graag nuchter. Tegelijkertijd willen we wel de noodzakelijke maatregelen in acht nemen. Wegens de aankondiging om zoveel mogelijk thuis te werken, het sluiten van de scholen en het annuleren van meetings boven de 100 personen, denken wij dat het goed is om onnodige besmetting met het coronavirus te voorkomen.

 

Wij hebben daarom onze schermen ingepakt, de koelkast leeggehaald en werken wij de komende weken vanuit huis.

Communicatie

Onze dienstverlening is volledig digitaal te managen en geen van onze projecten zullen hieronder lijden. We blijven allemaal bereikbaar via de bekende kanalen: e-mail, Podio, ons algemene nummer en de mobiele nummers.

 

Afspraken laten we doorgaan, maar wel in een online omgeving.

 

Vragen? Mail naar team@kobaltdigital.nl of bel 072 210 0600.

Thuiswerken en lesgeven, uitdagingen en kansen

#stayathome #corona
Nieuwe tijden, nieuwe inzichten. Zullen we erover sparren?

Het kan handig, of zelfs hard nodig zijn om jouw bedrijf of project anders in te richten. Misschien zie je nieuwe kansen! Denk aan moderne digitale tools, businessmodellen, software opzetten of data aan elkaar koppelen voor nieuwe inzichten. Dat is nou net waar wij goed in zijn. En waar we jou bij willen helpen.

 

Ja, ik wil brainstormen. Kosteloos.